---- B e r i t a ~~~ S e m a s a ---

Selamat Menyambut Tahun Baru 2016 semoga kita sentiasa mendapat keberkatan Allah.

Monday, January 14, 2013

Tahniah Tn Hj Radzuan dan Hjh Azirah

Tahniah kepada pasangan Tn Hj Radzuan bin Ahmad dan Pn Hjh Azirah bt Ibrahim, yang telah selamat melangsungkan perkahwinan puteri kesayangan mereka Ramizah binti Radzuan dan pasangannya Mohd Zulhimi bin Ujang.

Kedua-dua mempelai telah selamat diijabqabulkan pada hari Ahad 13hb Jan 2013 pada jam 11:15 pagi di Masjid Bukit Indah, Ampang. Sebelum itu Majlis Doa Selamat telah diselamat diadakan pada hari yang sama jam 9:30 pagi di rumah beliau, diiringi hujan rahmat yang gerimis.

Para tetamu telah diraikan pada jam 12:00 tengahari dengan dijamukan nasi minyak Faris Catering, dengan dibantu oleh semua AJK Surau At-Tarbiyyah. Para AJK bertungkus lumus memastikan semua aturcara berjalan lancar. Ada yang jadi penyambut tetamu, menyelia lauk pauk, menjaga lalulintas, membasuh pinggan mangkuk dan sebagainya.

Pendek kata, tuan rumah tak perlu risau, semuanya ditanggung beres. Cuaca yang redup selepas hujan, menyenangkan para petugas dan tetamu. Dianggarkan lebih daripada 2000 tetamu yang hadir. Sekali lagi tahniah Tn Hj Raduan dan Hjh Azirah.

Berikut adalah gambar-gambar yang sempat dirakam untuk ingatan ahli qariah sekalian.